MARTINO'S

MARTINO'S Martino's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Martino's. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 16:16 Super lekker en snel levering ,ik raad aan :)
6 mei 2022 om 1:13 Altijd lekker en op tijd geleverd is er iets niet meer aanwezig word er iets anders bij de levering gestopt soms wat minder maar topservice alleen de verse uien soep raad ik af proeft verbrand en is niet lekker
27 apr 2022 om 18:01 I started with the grain bon that i filled with the provided ham and cheese, was good. Then I went for the baguette where I found a long black thick hair and I threw everything in the bin. Disappointed
4 apr 2022 om 20:18 Redelijk lange bezorgtijd, maar het eten maakt dit meer dan goed! Nog nooit zo genoten van mijn eten!
4 apr 2022 om 11:26 Bijna rauw eieren Fruit was een 5 tal druiven in een potje. Geen 2 sandwiches, slechts 1. We hebben er reeds eerder besteld. Waarschijnlijk hun dagje vandaag niet.
15 mrt 2022 om 19:00 Heel klant vriendelijk! Door een verkeerde bestelling belde ik jullie op nog geen uur later had ik al de juiste bestelling gekregen zonder problemen.
25 feb 2022 om 16:26 Altijd heel lekker
25 feb 2022 om 14:55 De afstand is zeker Het wachten waard , lekker lekker, heb Geen fotos hahaha hadden te honger
23 feb 2022 om 11:37 Lekker luxe ontbijt besteld, alleen jammer dat niet alle broodjes dagvers waren.. zeker en vast zo’n geld waard!
20 feb 2022 om 13:04 Super lekker! Lekker vers!! En de boterkoekjes hadden zelfs.Nog warm 1ste x en zeker niet de laatste!!!
19 feb 2022 om 11:02 Altijd goed daar, tevens ook bij uitputting van bepaalde producten, een alternatief in de plaats + een extra boterkoek ter compensatie.
18 feb 2022 om 13:15 Merci pour tout